تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
Effects of Mozafati, Piaroum and Zahedi extracts on Staphylococcus and Coliform bacteria in cultured trout fillet storage at refrigeration and freezing
نویسندگان :
مینا سیف زاده ( دانشگاه اصفهان ) , محمد ربانی خوراسگانی ( دانشگاه اصفهان ) , رسول شفیعی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
باکتری استافیلوکوکوس، باکتری کلی فرم، عصاره خرماَ ، کیفیت میکروبی، قزل آلای پرورشیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد ربانی خوراسگانی , 1398 , تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.