بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها)
Investigating the Development of Dried Fruit Chocolate,Raisins (Composition,Quality,Health Benefits,Process and Rate of Production,and Application of Raisins and its Products) in the World and Afghanistan (Challenges - Opportunities
نویسندگان :
شفیق الله مشفق ( قندهار- افغانستان ) , دکتر محمدربانی خوارسگانی ( دانشگاه-اصفهان )
کليدواژه ها
توسعه شکلات، میوه خشک، کشمش، کيفيت کشمش، کشمش ایمن، مواد فيتوشيمیایی، سلامتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شفیق الله مشفق , 1398 , بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرایند و میزان تولید، و کاربرد کشمش و فراورده های آن) در جهان و افغانستانستان (از چالش ها – فرصت ها) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.