فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
Functional food products containing chocolate: probiotic,prebiotic and synbiotic
نویسندگان :
الناز خدامان ( دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ) , مریم ایرانی ( دانشگاه فسا )
کليدواژه ها
شکلات، فراسودمند، پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:الناز خدامان , 1398 , فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.