پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی

3D printing of Chocolate; optimization of the process parameters
نویسندگان :

مریمl سعیدی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات ) , امیر مسعود رضادوست ( پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ) , حسین بنی اسدی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ) , مرضیه لطفی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

شکلات، چاپ سه بعدی، ساخت برهم افرا، چاپ شکلات سه بعدی، پارامترهای چاپ

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
امیر مسعود رضادوست , 1398 , ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگیهای شکلات و شیرینی
  • تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها
  • خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
  • شواهد اپیدمیولوژیک در مورد قهوه و سرطان
  • تاثیر مصرف قهوه بر بیمارهای کبدی از جمله کبد چرب غیر الکلی
  • تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا
  • تاثیر عصاره آبی مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد
  • قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار
  • بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات
  • استویا ، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]