ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی
3D printing of Chocolate; optimization of the process parameters
نویسندگان :
مریمl سعیدی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات ) , امیر مسعود رضادوست ( پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ) , حسین بنی اسدی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ) , مرضیه لطفی ( دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات )
کليدواژه ها
شکلات، چاپ سه بعدی، ساخت برهم افرا، چاپ شکلات سه بعدی، پارامترهای چاپکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیر مسعود رضادوست , 1398 , ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.