بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه
Investigation of phenolic compounds of powder and coffee pulp
نویسندگان :
سپیده خراسانی ( دانشگاه شهید باهنر کرمان ) , فاطمه صابری ( دانشگاه شهید باهنر کرمان ) , رویا سلطانی ( معاونت غذا و دارو ) , الناز کرمی ( دانشگاه شهید باهنر کرمان )
کليدواژه ها
ترکیبات فنلی، ترکیبات آنتی اکسیدانی، پودر قهوه ، تفاله قهوهکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سپیده خراسانی , 1398 , بررسی ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی پودر و تفاله قهوه , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.