پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر

Computational study of the inhibitory effect of caffeine molecule and its metabolites, compared with synthetic inhibitors, on beta-amyloid-producing proteins in Alzheimer"s disease
نویسندگان :

فاضل محمدی ( دانشگاه اصفهان )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

بیماری آلزایمر ، آمیلوئید بتا ، کافئین ، gamma secretase ، beta secretsae

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
فاضل محمدی , 1398 , مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • نقش آسپارتام در بروز نئوپلاسم
  • تأثیر قهوه و کاکائو بر عفونت های ویروسی و سیستم ایمنی
  • تاثیرات کافئین بر تکثیر فولیکول های موی انسانی و آلوپسی آندروژنیک (AGA )در شرایط آزمایشگاهی (in vitro)
  • بررسی تاثیر قهوه بر بیماری‌های مشخص
  • «دِشو» شیرین‌کنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری)
  • شواهد اپیدمیولوژیک در مورد قهوه و سرطان
  • نسل چهارم شكلات، شكلات ياقوتي
  • ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده‌های وارداتی آن در استان اصفهان
  • مروری بر عملکرد گیاه دارویی استویا با کاربرد کود بیولوژیک و آب شور
  • گانودرما لوسیدوم، امیدهای تازه در درمان سرطان
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]