اثرات بالینی فلاونوئیدهای شکلات بر سلامت انسان
Clinical effects of chocolate flavonoids on human health
نویسندگان :
رویا حاجیان ( دانشگاه اصفهان ) , سید مرتضی جوادی راد ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
شکلات، فلاونوئیدها، فیزیولوژی انسانکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رویا حاجیان , 1398 , اثرات بالینی فلاونوئیدهای شکلات بر سلامت انسان , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.