بررسی و مقایسه ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام.
.study and comparison of biochemical and biological dimensions of honey and aspartame
نویسندگان :
زینب نظرپور نجف آبادی ( دانشگاه تهران )
کليدواژه ها
عسل،آسپارتام،شیرین کننده طبیعی،شیرین کننده مصنوعی،ابعاد بیوشیمیایی.کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زینب نظرپور نجف آبادی , 1398 , بررسی و مقایسه ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام. , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.