بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما
Investigation of physicochemical properties to determine the quality of palm sap
نویسندگان :
اعظم حمله داری ( آزمایشگاه هورتاش آژادانا ) , خدیجه حاجی بابایی ( آزمایشگاه هورتاش آپادانا )
کليدواژه ها
شیره خرما، .ویژگی های فیزیکوشیمیایی، شیرین کننده طبیعیکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدیجه حاجی بابایی , 1398 , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.