پورتال همایش ها و سمینارهای دانشگاه اصفهان
  • صفحه اصلی
  • آرشیو همایش ها
  • آرشیو مقالات
  • سایت دانشگاه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
  4. مقاله بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما
عنوان رویداد : شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما

Investigation of physicochemical properties to determine the quality of palm sap
نویسندگان :

اعظم حمله داری ( آزمایشگاه هورتاش آژادانا ) , خدیجه حاجی بابایی ( آزمایشگاه هورتاش آپادانا )

دانلود فایل   

کليدواژه ها

شیره خرما، .ویژگی های فیزیکوشیمیایی، شیرین کننده طبیعی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
خدیجه حاجی بابایی , 1398 , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي

برگرفته از رویداد



شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
تاریخ برگزاری : 29 اسفند ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی
  • بررسی پروتئین‌های شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز
  • ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان
  • تولید پاستیل کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و سوربیتول
  • قهوه، کافئین و ام اس
  • بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی شكلات شیری غنی سازی شده با آهن (فروس فومارات)
  • شکلات بدون شکر
  • عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و ‏محلول پاشی مخمر نان ‏
  • مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن ، در مقایسه با مهار کننده سنتزی ، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر
  • بررسی تاثیرات پلی فنول موجود در شکلات بر بیماری های قلبی-عروقی (CVD)
  • تماس با ما


     اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
    کدپستی: ۸۱۷۴۶۷۳۴۴۱
    E-mail: Info@ui.ac.ir
    تلفن: ۲۶۴۰-۰۳۱۳۷۹۳۲۱۲۸ تلفکس: ۰۳۱۳۶۶۸۷۳۹۶

     

    پیوندها


    • پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 
    • استانداری اصفهان
    • پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
    • سازمان سنجش کشور
    • شهرداری اصفهان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

    © کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان می‌باشد.

    همایش نگار (نسخه 10.0.12)    [مدیریت سایت]