تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا
Effect of yeast (Saccharomyces cerevisiae) foliar application and nitroxin biofertilizer in anti-oxidant enzimes activity,phenolic compound and soluble sugars of stevia
نویسندگان :
غفور امینی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , مجید آقاعلیخانی ( دانشگاه تربیت مدرس ) , سحر کرامتی ( دانشگاه صنعتی شاهرود )
کليدواژه ها
مخمر نان، شیرین کننده طبیعی، شیرین برگ، دیابت، آنزیم آنتی اکسیدان، فنول تامکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مجید آقاعلیخانی , 1398 , تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiaeو کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.