مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید)
A review of the biological, physiological and pharmacological properties of cocoa and its derivatives (dark and white chocolates)
نویسندگان :
مرضیه کمالی اصل ( دانشگاه ازاد واحد شهرضا ) , مهرناز روزبهانی ( دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران )
کليدواژه ها
اثر درمانی، کاکائو، شکلات، ترکیبات، بیولوژیککد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهرناز روزبهانی , 1398 , مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.