کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
The usage of probiotics in chocolate as a functional food
نویسندگان :
احسان پرندی ( دانشگاه تهران ) , معصومه محمودی میمند ( پژوهشگاه استاندارد ) , نازنین مصلح ( پژوهشگاه استاندارد ) , میلاد کمالی ( دانشگاه تهران )
کليدواژه ها
پروبیوتیک، شکلات، غذای فراسودمندکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احسان پرندی , 1398 , کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.