بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه
Examination of the biology, compounds, active substances, and breeds of coffee plant
نویسندگان :
امیرعباس مینایی فر ( پیام نور ) , سعیده دهقانپور فراشاه ( پیام نور ) , فاطمه راسخ ( پیام نور ) , محمد حسن دشتی خویدکی ( پیام نور )
کليدواژه ها
قهوه، زیست شناسی، ترکیباتکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیرعباس مینایی فر , 1398 , بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.