بررسی تاثیرات پلی فنول موجود در شکلات بر بیماری های قلبی-عروقی (CVD)
(Evaluation of the effects of polyphenols in chocolate on cardiovascular disease (CVD
نویسندگان :
جواد یغموریان خوجینی ( دانشگاه اصفهان ) , کامران قائدی ( دانشگاه اصفهان )
کليدواژه ها
بیماری های قلبی- عروقی، پلی فنول، فلاونول، شکلات، کاکائو، Theobromaکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جواد یغموریان خوجینی , 1398 , بررسی تاثیرات پلی فنول موجود در شکلات بر بیماری های قلبی-عروقی (CVD) , شکلات، قهوه و شيرين کننده هاي طبيعي
دیگر مقالات این رویداد
© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه اصفهان میباشد.